robvanbeers.reismee.nl

Eerste dagen in Ordu

Na met 40 minuten vertraging vertrokken te zijn uit Amsterdam kwamen we aan in ?stanbul maar die tijd kwamen we dus tekort om relax naar het andere vliegtuig naar Samsun te lopen. Het was dus Last Minute heel erg hard rennen...gelukkig sprak iedereen heel goed Engels maar was ons Engels zeker wat minder om er wat van te verstaan blijkbaar...

Gelukkig hadden we het vliegtuig PREC?ES optijd gehaald en stonden Carolien en Muhammed ons op te wachten op het vliegveld van Samsun. Maar de martelgang was nog niet voorbij want natuurlijk, om het plaatje compleet te krijgen, waren onze koffers weg. Gelukkig was Muhammed er om ons te redden en bleken ze op een andere band binnengekomen te zijn. We hadden ze dus weer terug gevonden :)

Na 2 uur in Ordu aangekomen te zijn werden we met open armen ontvangen door Muhammeds moeder die voor de gelegenheid tot laat opgebleven was en eten had voorbereid.

Gister, 20 oktober, hebben we de hele dag in Ordu doorgebracht om alles een beetje te verkennen. Met een kabelbaan zijn we naar een uitzichtpunt gegaan, Boztepe, en vanuit daar konden we heel mooi over Ordu en de zwarte zee kijken. Wat fotos hiervan staan ook op de site. Daarna zijn we met zn vieren over de boulevard gewandeld langs de zee en later ben ik (Els) met Carolien de stad ingegaan en zijn Muhammed en Rob, man to man, op een terras gaan zitten bij de zee. Daarna zijn we weer naar Boztepe gegaan om te zien hoe mooi Ordu is by night.

Vandaag, 21 oktober, hebben we heel Hollands Muhammed toegezongen en hem cadeaus gegeven, want hij was vandaag 26 jaar geworden...hoera...toen hij een beetje van de schok bekomen was zijn we naar Giresun, een andere stad gereden, om daar op een berg, een ruine te bezoeken. Ook daar zijn wat leuke fotomomentjes genomen. Vanuit Giresun zijn we naar Muhammeds zus gegaan waar we uitgenodigd waren om met het grootste deel van de familie avondeten te komen eten. Het was heel gezellig en natuurlijk ook weer een heel hartelijk welkom. Het eten was super lekker en veel natuurlijk.

Het is heel fijn om Muhammed en Carolien te zien en we zijn heel blij dat we gekomen zijn. Carolien maakt het prima en Muhammed is goeie en lieve jongen.

sandra hans

Hoi allemaal,
Wat een reis, maar dan heb je ook wat, Carolien ziet er goed uit en volgens mij zijn jullie blij om haar te zien en Muhammed te leren kennen. De foto's zijn ook mooi, en de spinazie van vroeger kun je nu ook bij Rob zien waar het gebleven is.
Groetjes en veel liefs van ons viertjes.

Thea

Fijn om te horen dat het allemaal wel snor lijkt te zitten. Nu nog een goede oplossing vinden voor de hobbels als studie en toeko st.

irma

Hoi,
De omgeving ziet er zo op de foto's mooi uit. Maak er nog een paar goede dagen van.

groetjes Jan Dirk en Irma