robvanbeers.reismee.nl

Dagje met "rent a boat"

Gisteren moesten we vroeg ons bed uit omdat we om 9 uur een boot zouden huren. Dit verliep vlekkeloos en al snel zaten we op een bootje. In het begin best eng, want niemand had enige ervaring. Gelukkig waren we al snel gewend aan het stuur en de motor en gingen op weg. Eerst moesten we inparkeren bij een kader, om Rob op te halen die de auto had weggezet. Het was moeilijker dan gedacht, maar uiteindelijk waren we er zonder botbreuken vanaf gekomen. Eerst gingen we een tijdje varen en kwamen uiteindelijk bij een baai aan waar we even gingen zwemmen. Daarna gingen we verder en vaarden nog even langs het appartement om wat eten te halen (omdat we de boei misten sloegen we bijna te pletter op de rotsen x'D) We vaarden verder en aten bij weer een andere baai het eten op en hebben daar nog even gezwommen en gezonnen. Uiteindelijk moesten we weer terug, maar we hadden tegen wind en het waaide ook nog eens heel hard! De boot sloeg meerdere keren bijna om en Marijke stond doodsangsten uit (stel je voor dat de IPod te water raakt). Gelukkig kwamen we weer levend terug.

We zijn heerlijk bruin geworden en hebben wederom een topdag gehad!

Rob en Annemarie

Hoi familie
ziet er allemaal mooi uit bij jullie. Lees uit de verhalen dat jullie lekker genieten. Doe dit ook nog maar even want hier wil het nog steeds niet vlotte met het weer.
tot snel Rob en Annemarie

Rob en Annemarie

Wanneer zien we jullie trouwens weer hier?
gr Rob en Annemarie