robvanbeers.reismee.nl

lekker relaxen en een dagje raften

Even een kleine update, de afgelopen dagen hebben we lekker gerelaxed op het strand van Trogir en op de rotsen voor het appartement, dit had tot gevolg dat sommige van ons reisgezelschap een akelig roodverbrand huidje heeft gekregen en dat we elkaar niet meer op de schouders mochten slaan, haha.
Toen bedachten we dat we maar beter niet nog een dag op het strand konden liggen en het voor een dag even rustig aan zouden doen.
Daarom zijn we eergisterenop de Cetina rivier, nabij Omis, geweest waar we een raftingtocht van ongeveer 9km hebben gevaren (www.rafting-vukasovic.com), Het was rafting incl. canyoning, maar toch het meeste rafting. Het was erg leuk en de grot waar we doorheen moesten zwemmen (het water was 7 graden!) was heel erg koud.

Vandaag gaan we met de boot Split bezoeken (bijna alleshier gaatvia boten). We hebben er erg veel zin in omdat Split (net als Trogir), een hele culturele en mooie stad is.

Nu een lekker ontbijtje met heerlijke broodjes en even lekker genieten van het mooie weer en het uitzicht op dezee.

Tongue out